Kelinge Bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1957

Uppsala län
Östhammar kommun
distrikt
Östhammar

Adress

Kelinge
74292 Östhammar

Kontaktperson

Lennart Annögård
Kelinge Bygdegårdsförening
Annö 147
74292 Östhammar

Tel. 1: 0173-61026

Samlingslokaler

Kelinge bygdegård är den "lilla" bygdegården, precis lagom stor för födelsedagskalas, danser, möten med mera. Sedan många år tillbaka finns även en livlig fritidsverksamhet. Barn kommer resande från när och fjärran för att busa, spela pingis eller biljard. Lokalen rymmer 70 sittande inomhus och ett 30-tal på vår fina uteveranda.Stor uteplats med fin grill finns också att tillgå.

Annan verksamhet

Samarbete med bygdegårdarna i Granhälla och Hökhuvud.