Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hökhuvuds Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Östhammar kommun
distrikt
Östhammar
med invånare.

Adress

Uppskedika 328
74292 Östhammar

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Sandra Käll
Hökhuvuds Bygdegårdsförening
Väddika 127
74295 Gimo

Tel. 1: 073-9547110
Tel. 2: 0173-60002
Tel. 3: 0173-16046

Verksamheten

Samlingslokaler

Det finns en stor sal med plats för 120 sittande gäster och ett lättarbetat kök med porslin för 120 gäster, möjlighet att beställa mat och kaffe finns. Bygdegården är handikappanpassad med hörslinga. Konferensrummet har plats för 20 personer. Bastu, dusch och omklädningsrum finns även att hyra.

Annan verksamhet

Samarbetar med bygdegårdarna i Granhälla och Kelinge. Hökhuvuds bygdegårdsförening är en medlemsförening med många egna aktiviteter, t.ex. julfest, vår- och höstfest, konserter och friluftsgudstjänst.

Uppdatera förening

Anmäl förening