Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Dannemora JUF Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1927

Finns i

Uppsala län
Östhammar kommun
distrikt
Österbybruk
med invånare.

Adress

Uddarby
74893 Österbybruk

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Håkan Dannberg
Dannemora JUF Bygdegårdsförening
Bossarby 26
74893 Österbybruk

Tel. 1: 0295-40109
Tel. 2: 0295-40089

Verksamheten

Samlingslokaler

Dannemora JUF eller som den kallas i folkmun"JUFFEN" byggdes 1927 som en samlingslokal till en nystartadJUF-avdelning i Dannemora socken.Rymmer ca 100 personer.

Annan verksamhet

JUF-avdelning (Jordbrukare-Ungdomens Förbund). Bio och Afrodans/pilates.

Uppdatera förening

Anmäl förening