Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Uppsala Näs Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1993

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Uppsala-Nä distrikt
Uppsala
med invånare.

Adress

Näs-Focksta 40
75591 Uppsala

Kontaktperson

Bo Granvik
Uppsala Näs Bygdegårdsförening
Näs Focksta 40
755 91 Uppsala

Tel. 1: 018-360304

Verksamheten

Barnomsorg

Näsdalens förskola (föräldradriven) i bygdegården.

Samlingslokaler

Bygdegård.

Annan verksamhet

Bygdegårdsverksamhet.

Uppdatera förening

Anmäl förening