Tensta Bygdegårdsförening

Uppsala län
Uppsala kommun
Tensta distrikt
Vattholma

Adress

Jan Bondes Vret
74393 Vattholma

Kontaktperson

Peter Elgh
Tensta Bygdegårdsförening
Stentorp
74393 Vattholma

Tel. 1: 018-352426
Tel. 2: 070-3347521

Miljö & Natur

En miljöplan för BR är en hjälp för oss medborgare att förstå att det börjar med det lilla beslutet. Bygdegården är det naturliga navet och motorn i miljöarbetet i bygden.

Samlingslokaler

Hyr lokalerna för din egen fest eller aktivitet. Det finns TV, video, musikanläggning och overhead. Vårt toppenkök har allt du behöver upp till 140 personer.

Trivsel/Fester

Folkdans, auktioner, kyrkkaffe, marknader, hantverk, möten, barnverksamhet, pyssel, läger och fester är bara en del av alla de aktiviteter som förekommer på bygdegården.

Annan verksamhet

I Tensta finns en unik medeltidskyrka från slutet av 1200-talet med kalkmålningar från 1400-talet med bl.a. avbildningar av den heliga Birgitta.I anslutning till kyrkan och dess klockstapel ligger Tensta Bygdegård.