Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bygdegårdsföreningen Hall 2000

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Rasbo distrikt
Uppsala
med invånare.

Adress

Gåvsta Rasbo
75596 Uppsala

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Ann-Carolin Lundgren
Bygdegårdsföreningen Hall 2000
Gåvstavägen 134
75596 Uppsala

Tel. 1: 018-365161
Tel. 2: 073-7685338
Tel. 3: 018-365810

Verksamheten

Samlingslokaler

- Föreningen bildades i september 1997 med syfte att skapa en allaktivitetshall i Rasbo. - Under 2001 blev hallen klar. - Den 12 januari 2002 var det dags för den stora invigningen av hallen.

Annan verksamhet

-

Uppdatera förening

Anmäl förening