Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Bergsbrunns bygdegårdsförening (Kamratgården)

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1928

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Danmark distrikt
Uppsala
med invånare.

Adress

Bergsbrunna villaväg 24
75756 Uppsala

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Mats Thelenius
Kamratgården
Backmovägen 6
75756 Uppsala

Tel. 1: 018-425709

Verksamheten

Samlingslokaler

Två lokaler avsedda för uthyrning till privatpersoner, föreningar och företag. Stora salen på bottenvåningen rymmer upp till 80 personer och då finns det gott om utrymme för festen, träningen eller mötet.Mötesrummet på andra våningen rymmer ca 15 personer och passar utmärkt för studiecirklar, styrelsemöten eller andra mindre möten. Mötesrummet är utrustat med eget pentry och toalettutrymme.

Annan verksamhet

Tidigare folkets hus: Föreningen Kamratgården.

Uppdatera förening

Anmäl förening