Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hagby Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Skogs-Tibble distrikt

med invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Jessica Larsson
Hagby Bygdegårdsförening
Hagby Apelbacken 214
74020 Vänge

Tel. 1: 018-357155
Tel. 2: 070-9583488
Tel. 3: 070-5706619

Verksamheten

Samlingslokaler

Bygdegården har ett fullt utrustat kök, där finns bla industridiskmaskin, varmluftsugn med plats för fem ugnsplåtar, mikrvågsugn, två kyl- och frysskåp samt kaffebryggare anpassad för bryggning i stor skala.En trappa ner finns bastu och dusch.Det finns stolar och bord för mer än 100 personer. På övervåningen finns det plats för ytterliggare 50 personer. Bygdegården har totalt tre installerade toaletter.Bygdegårdens entréplan är handikappsanpassad. Ramp finns intill stora ingången samt handikapptoalett.

Annan verksamhet

-

Uppdatera förening

Anmäl förening