Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Karlskrona kommunbygderåd

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2010

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Karlskrona stadsdistrikt distrikt

med 35000 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Göran Hallström
Sturkö Samhällsförening
Kyrkvägen 32
370 43 Sturkö

Tel. 1: 0455-42081
Tel. 2: 0701-837366

Verksamheten

Annan verksamhet

Ska fungera som en remissinstans till kommunerna när de tar beslut som rör landsbygden. Ska fungera som en remissinstans till kommunerna när de tar beslut som rör landsbygden. Andra angelägenheter är skolor, fiber på landsbygden, post och transporter. I allmänhet hjälp med myndighetskontakter. Nu närmast är det Landsbygdsriksdagen 2012 som kräver förberedelse.

Uppdatera förening

Anmäl förening