Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fyris Park

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Uppsala Helga Trefaldighet distrikt
Uppsala
med invånare.

Adress

Fyrisparksvägen 3
75267 Uppsala

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Sundin
Fyris Park
Fyrisparksvägen 3
752 67 Uppsala

Tel. 1: 018-461275
Tel. 2: 076-3154880

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppis.

Butik

Café.

Samlingslokaler

Ja.

Trivsel/Fester

Fyris Park har det största dansgolvet i Uppsala med sina 425 m².

Annan verksamhet

-

Uppdatera förening

Anmäl förening