Bälinge Bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1936

Uppsala län
Uppsala kommun
Bälinge distrikt
Bälinge

Adress

Kyrkstigen 1
74382 Bälinge

Kontaktperson

Margareta Parkstam
Bälinge Bygdegårdsförening
Isgrenavägen 16
74381 Bälinge

Tel. 1: 018-355963
Tel. 2: 070-5208525

Samlingslokaler

Bygdegårdens bottenvåning är tillgänglig för rullstolsbundna via ramp. Stora salen: Den stora samlingslokalen har en golvyta av ca 140 m2 och är försedd med hörslinga. Lokalen rymmer max 150 personer (brandskyddskrav). Max antal vid sittande bord är ca 120 personer. Köket: Kök och diskrum är under uppbyggnad och kommer att vara tillgängligt fr o m oktober 2013. Lokaler på övre våningen: På övre våningen finns två rum som kan utnyttjas av mindre grupper, för sammanträden, studiecirklar mm. Där finns också en pentryhörna med kylskåp, kokplattor och diskbänk. Där kommer också att finnas toalett med dusch.

Annan verksamhet

Bälinge Bygdegård är en mötesplats för alla Bälingebor.