Almunge Bygdegårdsförening (HV-gården)

Uppsala län
Uppsala kommun
Almunge distrikt
Almunge

Adress

Mogavägen 38
74010 Almunge

Kontaktperson

Monica Cedervall
Almunge Bygdegårdsförening
Furuvägen 5
74010 Almunge

Tel. 1: 070-5645664
Tel. 2: 0174-20754

Annan verksamhet

Föreningen, som är politiskt och religiöst neutral, har till uppgift att anskaffa och för framtiden bibehålla en bygdegård med bla samlingslokal. Likalen skall opartiskt och på skäliga villkor uthyras till föreningens medlemmar, kommunala myndigheter och inrättningar sat till organisationer och enskilda, som önskar använda lokalen.Dessutom skall föreningen verka för bygdens kulturella utveckling, bla genom egna kulturprogram och genom förmedling av program till de som hyr lokalen.