Ängsbolagets Bygdeförening

Om föreningen

Bildades 1999

Uppsala län
Tierp kommun
Tierp distrikt
Tierp

Adress

Ordsbo
81591 Tierp

Kontaktperson

Sara Sjödal
Ängsbolaget
Orrskog 110
81593 Tierp

Tel. 1: 072-2311070

Arrangemang lokala marknader

Jullunk i december: Promenad på marschall- och lyktupplyst stig bland tomtar & troll. Tomten tar emot önskelistor och Tomtemor bjuder alla på gröt i sin stuga.

Samlingslokaler

Bygdegården, det gamla missionshuset.

Vandrings- & Ridleder

Jullunk i december: Promenad på marschall- och lyktupplyst stig bland tomtar & troll. Tomten tar emot önskelistor och Tomtemor bjuder alla på gröt i sin stuga.

Annan verksamhet

Har tagir fram "Bygdens Kakbok", som finns att köpa via föreningen. Vår förening arbetar med att skapa verksamhet för alla i närheten av vår bygdegård i Bäcklösen.