Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Österlövstagården (Åkerby Bygdegårdsförening)

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Tierp kommun
Österlövsta distrikt
Skärplinge
med invånare.

Adress

Åkerby 238
81961 Skärplinge

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Juan Rickblad
Österlövstagården (Åkerby Bygdegårdsförening)
Stav 302
81594 Tierp

Tel. 1: 0294-21107

Verksamheten

Annan verksamhet

Österlövstagården ligger i vackra Åkerby, Norra Uppland och drivs ideellt av Åkerby Bygdegårdsförening.

Uppdatera förening

Anmäl förening