Vendels Bygdegårdsförening

Uppsala län
Tierp kommun
distrikt
Örbyhus

Adress

Vendel
74895 Örbyhus

Kontaktperson

Ebba Lindkvist af Petersens
Vendels Bygdegårdsförening
Ål 109
74894 Örbyhus

Tel. 1: 018-337194
Tel. 2: 018-500372
Tel. 3: 070-8322755

Kultur

Bygdegården ligger granne med Ottarshögen, en av Sveriges största båtgravar från Järnåldern.

Samlingslokaler

Rymmer 200 personer.Renoverad 1990. Stora salen med en scen rymmer 120 personer sittande vid dukande bord. Vi kommer att lägga ut exempel på dukningar under fliken "bilder".I anslutning till stora salen finns en cafédel avskild genom vikvägg.På ovanvåningen finns också ett konferensrum.

Turism

Bygdegården ligger granne med Ottarshögen, en av Sveriges största båtgravar från Järnåldern.