Träffen Mehedeby

Uppsala län
Tierp kommun
Tierp distrikt
Tierp

Adress

Mehedeby
81593 Tierp

Kontaktperson

Mats Götbring
Mehedeby Föreningar
Kvarnvägen 14
81593 Tierp

Tel. 1: 070-4413691

Bostäder

Vi arbetar bl.a. med frågor rörande boende, trafiksäkerhet och kommunikationer.

Kommunikationer

Vi arbetar bl.a. med frågor rörande boende, trafiksäkerhet och kommunikationer.

Miljö & Natur

Nära till Dalälven, badplats, hav, skog, naturreservat, jakt, fiske, idrottsplan, skoterleder, skola, bensinmack och bra kommunikationer.

Vägar/Mackar

Vi arbetar bl.a. med frågor rörande boende, trafiksäkerhet och kommunikationer.

Annan verksamhet

Intresseförening för alla boende i Mehedeby, Grimsarbo och Brusbo. Nära till Dalälven, badplats, hav, skog, naturreservat, jakt, fiske, idrottsplan, skoterleder, skola, bensinmack och bra kommunikationer.