Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vassunda Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1937

Finns i

Uppsala län
Knivsta kommun
Vassunda distrikt
Knivsta
med invånare.

Adress

Vassunda Örby 11
74191 Knivsta

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Sune Eriksson
Vassunda Bygdegårdsförening
Rickebasta Anderslund 243
74192 Knivsta

Tel. 1: 018-383034
Tel. 2: 070-5687448

Verksamheten

Samlingslokaler

Det finns handikappramp vid entrén samt två toaletter varav en är delvis handikappanpassad.På bygdegården finns två salar för uthyrning.Stora salen är på ca 140 kvm och rymmer 100 sittande personer. Där finns även en scen.Lilla salen på ca 20 kvm lämpar sig bäst för lite mindre möten, t.ex styrelsemöten. Den rymmer ca 20 sittande personer.Gästen disponerar kök, diskmaskiner och porslin vid hyra av Stora salen med scen.Bygdegården har ett fullt utrustat kök med 2 diskmaskiner varav en är en restaurangdiskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, kylskåp, frys och en stor varmluftsugn. Det finns tallrikar, bestick, kaffekoppar och vinglas för 100 personer samt ett antal grytor och kastruller.

Annan verksamhet

Bygdegården används ofta till olika typer av festligheter, t ex bröllop, barnfester, födelsedagar, och andra fester.Bygdegården utnyttjas också för olika typer av sport och motionsarrangemang, t ex bordtennis, motionsdans, linedans och liknande.Även olika föreningsaktiviteter genomförs på bygdegården, såsom styrelsemöten.

Uppdatera förening

Anmäl förening