Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Staffansgården

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1925

Finns i

Uppsala län
Knivsta kommun
Knivsta distrikt
Knivsta
med invånare.

Adress

Staffansvägen 20
74142 Knivsta

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Johanna Weiss
Staffansgården
Nysätersvägen 17
74142 Knivsta

Tel. 1: 070-8921121

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Långhundra IF:s klubblokal.

Kultur

Ja.

Samlingslokaler

Staffansgården kan hyras för: Möten, föreningsverksamhet, kurser, konferenser, barnkalas och fester. Det är också en utmärkt lokal för läger med övernattning på hårt underlag.Staffansgården erbjuder:Stor samlingslokal med scenKöksdel med spis, micro, vanlig diskmaskin och kylskåpPorslin för ca 70 personerDet finns även herr- och damdusch för ca 30-40 person

Trivsel/Fester

Möten, föreningsverksamhet, kurser, konferenser, barnkalas och fester.

Ungdomsverksamhet

Ja.

Annan verksamhet

Staffansgården är Långhundra IF:s klubblokal. Det är en bygdegård byggd 1925, belägen mitt i Knivsta. Nära till bad, skog och kartor, likväl som till allmänna kommunikationsmedel.

Uppdatera förening

Anmäl förening