Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Laggagården Byggnadsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1971

Finns i

Uppsala län
Knivsta kommun
Lagga distrikt
Uppsala
med invånare.

Adress

Lagga Hörsby
75598 Uppsala

Skicka Epost

Kontaktperson

Per Albrektsson
Laggagården
Lagga Gläntan
74193 Knivsta

Tel. 1: 018-384378
Tel. 2: 070-3376417
Tel. 3: 070-3572538

Verksamheten

Samlingslokaler

Byggdes 1936. 100 platser.

Annan verksamhet

Byggnadsförening.

Uppdatera förening

Anmäl förening