Blå Wingen

Uppsala län
Knivsta kommun
Husby-Långhundra distrikt
Knivsta

Adress

Husby-Långhundra
74195 Knivsta

Kontaktperson

Lars-Erik Örde
Blå Wingen
Husby Tarv 1
74195 Knivsta

Tel. 1: 018-341117
Tel. 2: 070-9541117

Arrangemang lokala marknader

Husaby-Marken den 6 juni varje år.

Samlingslokaler

Bygdegården uppfördes i början av 1960-talet och har sitt ursprung i en manskapsrestaurang från Arlandas tidigaste år. Framsynta personer i bygden köpte restaurangbyggnaden och flyttade den till Husby-Långhundra där den gjordes om till en bygdegård. Bygdegården utnyttjas av föreningen för egen verksamhet och hyrs ut till föreningar, organisationer och privatpersoner för sammankomster och fester av alla slag.Blå Wingen är nu välutrustad med ljudanläggning och stark projektor för anslutning till dator och mobilt bredband för internetuppkoppling.