Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Österunda Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
Österunda distrikt
Fjärdhundra
med invånare.

Adress

Österunda-Brunnsta 19
74970 Fjärdhundra

Besök hemsida

Kontaktperson

Karl Andersson
Österunda Bygdegårdsförening
Österunda Paddebo
74972 Fjärdhundra

Tel. 1: 018-394125

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Ja

IT

LAN - 80 Mb bredband

Kultur

Ja

Samlingslokaler

Stora salen rymmer ca 100 pers, lilla salen ca 45. Komplett kök.

Trivsel/Fester

Ja

Ungdomsverksamhet

Ja

Annan verksamhet

Egna program, fester, marknad, kafé och filmvisningar. Uthyrning för privata fester och LAN. 80 Mb bredband. Stora salen rymmer ca 100 pers, lilla salen ca 45. Komplett kök.

Uppdatera förening

Anmäl förening