Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Säfsta Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1984

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
Enköping distrikt
Enköping
med invånare.

Adress

Vårfru-Säfsta 3
74591 Enköping

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lars-Erik Johansson
Säfsta Bygdegårdsförening
Bergsgatan 80
74532 Enköping

Tel. 1: 0171-413107

Verksamheten

Barnomsorg

Säfsta Ekologiska förskola ligger i bygdegården.

Samlingslokaler

Säfsta bygdegård är byggs som skola 1887. Uthyrning. Ramp finns till bygdegården.Kök. Bord och stolar för 130 personerGlas och porslin för 100 personer

Annan verksamhet

Bygdegårdsverksamhet.

Uppdatera förening

Anmäl förening