Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Härnevi Bygdegårdsförening (föreningsgård)

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
Härnevi distrikt
Enköping
med invånare.

Adress

Stora Härnevi
74596 Enköping

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Magnus Frykholm
Härnevi Bygdegårdsförening
Härnevi, Rotbrunna 29
74596 Enköping

Tel. 1: 0171-479961
Tel. 2: 0171-410244

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Härnevidagens bymarknad

Samlingslokaler

Föreningsgård

Skola

Förskola

Annan verksamhet

Föreningsgården hyrs ut och används som samlingslokal för olika aktiviteter, samt fungerar som förskola (harneviforskola.se)

Uppdatera förening

Anmäl förening