Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Enköpingsnäs Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
distrikt
Enköping
med invånare.

Adress

Rävlösa 4
74592 Enköping

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Håkan Karlsson
Enköpingsnäs Bygdegårdsförening
Enköpings-Näs 10
74592 Enköping

Tel. 1: 0171-449416
Tel. 2: 070-6597502

Verksamheten

Skola

Uppnäsan förskola hyr lokaler i bygdegården.

Annan verksamhet

Välkommen till Enköpingsnäs Bygdegårdsförening. Bygdegården är till för alla, unga som gamla. Styrelsen tar gärna emot förslag på aktiviteter. Vinprovning? Gympa? Svampplockning? Utställningar? Första hjälpen?

Uppdatera förening

Anmäl förening