Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Östra Blekinge Biodlarförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Lösen distrikt

med 64000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anders Andersson
Östra Blekinge Biodlarförening
Carlemansvägen 28
371 60 Lyckeby

Tel. 1: 0455-18812
Tel. 2: 0734-440410

Verksamheten

Annan verksamhet

Att främja biodlingen inom östra Blekinge, påverka icke anslutna biodlare till att bli medlemmar i föreningen, företräda biodlarna i kontakter med organisationer, myndigheter och företag inom verksamhetsområdet.Föreningsträffar, utbildningar

Uppdatera förening

Anmäl förening