Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Frösthults Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1950

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
Frösthult distrikt
Fjärdhundra
med invånare.

Adress

Frösthult Måtteby
74971 Fjärdhundra

Besök hemsida

Kontaktperson

Kaj Carlsson
Frösthults Bygdegårdsförening
Frösthult Långtibble
74971 Fjärdhundra

Tel. 1: 070-2656559
Tel. 2: 070-4830689
Tel. 3: 070-2895553

Verksamheten

Samlingslokaler

Ja.

Annan verksamhet

Bygdegården är inrymd i socknens gamla prästgård, som är från 1700-talets senare del.Bygdegårdsföreningen bildades 1950. Efter övertagandet startades en långvarig ombyggnation från prästboställe till bygdegård. Först 1958 var huset klart för invigning.

Uppdatera förening

Anmäl förening