Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Brunnagården

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
distrikt
Örsundsbro
med invånare.

Adress

Kulla Brunna
74962 Örsundsbro

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Gunnbritt Karlsson
Brunnagården
Fittja Älvlösa 9
74962 Örsundsbro

Tel. 1: 0171-463135
Tel. 2: 070-3269074

Verksamheten

Annan verksamhet

Brunnagården är en ideell förening av och för dem som brukar den.Vi välkomnar även alla utsocknes som av någon anledning behöver en stor lokal.I källarplanet har vi en mindre lokal som passar bra för små sammankomster. Brunnagården ger möjlighet för oss att starta upp vad det vara månde som man vill ska hända på bygden. Barnverksamhet, lunchträffar, grillträffar, dans, studiecirklar, gemensam matlagning.

Uppdatera förening

Anmäl förening