Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Aktiva Tving

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2009

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
distrikt

med invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Madeleine Hermann
Aktiva Tving
Jämsunda 42
370 33 Tving

Tel. 1: 0768-641778

Verksamheten

Ungdomsverksamhet

Vi värnar om att det ska finnas aktiviteter för barn och ungdommar i Tving.

Varit på studiebesök

Att göra studiebesök i närområdet är en viktig del av föreningens verksamhet. Vi besöker vär egen landsbygd men även de närliggande landsbygder.

Uppdatera förening

Anmäl förening