Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Lundaskogs Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2011

Finns i

Södermanlands län
Nyköping kommun
Lunda distrikt

med 350 invånare.

Adress


Kontaktperson

Pia Ölvehag/Axelsson
Lundaskogs Byalag
Granliden
611 96 Jönåker

Verksamheten

IT

Bredbandsutbyggnad:Byalaget startades den 14 april 2011 för att arbeta med IT-infrastruktur till Lundaskog. Vi har lämnat in ansökan om bidrag till Länsstyrelsen Södermanlands län. Vi väntar nu på att få bidraget beviljat, så arbetet kan starta med fiberbredband till Lundaskog.

Uppdatera förening

Anmäl förening