Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vuollerimbygden i Utveckling, VIUT

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2010

Finns i

Norrbottens län
Jokkmokk kommun
Jokkmokk distrikt

med ca 1100 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Audun Otterbech
VUOLLERIMBYGDEN I UTVECKLING VIUT
Kyrkv 19
96030 Vuollerim

Tel. 1: 070-660 11 66

Verksamheten

Lokal utvecklingsplan

På ett folkmöte i 2010 bestämde man att starta arbetet med att ta fram en lokal utvecklingsplan för Vuollerimbygden. I samma mötet blev arbetsgruppen Vuollerimbygden i Utveckling bildat för att hålla i denna uppgiften.

Uppdatera förening

Anmäl förening