Holmsjö Hembygdsförening

Om föreningen

Bildades 1937

Blekinge län
Karlskrona kommun
Rödeby distrikt

med 330 invånare.

Kontaktperson

Ingrid Mattisson
Holmsjö Hembygdsförening
Skolvägen 30
370 34 Holmsjö

Tel. 1: 0455-91445

Kultur

teatergrupp

Trivsel/Fester

föra en dialog med kommunenengagera sig i kommundelsrådetmidsommarfirande med ibland upp till 3000 deltagare från omnejdenteatergruppHolmsjödagarnaAugustikul

Annan verksamhet

föra en dialog med kommunenengagera sig i kommundelsrådetmidsommarfirande med ibland upp till 3000 deltagare från omnejdenteatergruppHolmsjödagarnaAugustikulvårda och utveckla bygdenDriva kaffeserveringen i Gullabostugan, rensa sjön från vass, för ögonblicket engagerad i ombyggnad av skolan och bygge av Allhallen. Samarbete med Karlskrona kommun i syfte att öka antalet innevånare i Holmsjö. Arbetar för att bevara den gamla stationsbyggnaden.