Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Västerfärnebo Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1915

Finns i

Västmanlands län
Sala kommun
Västerfärnebo distrikt

med 2300 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anders Fläcke
Västerfärnebo Hembygdsförening
Stävre 110
730 71 Salbohed

Tel. 1: 0224-74 12 15

Verksamheten

Kultur

Gammelgården med sexton byggnader. Underhållning sommartid på onsdagskvällar mellan midsommar och början av augusti. Nationaldagsfirande, midsommarfirande, Färnboparaden sista lördagen i juli, Konst- och Hantverksrunda andra helgen i augusti. Anläggningen hyrs även ut till privata arrangemang, såsom födelsedagsfester och bröllop.

Nyhetsbrev

Medlemsinformation fyra gånger om året.

Annan verksamhet

Finns med i Bygdeband, databas med digitaliserade samlingar. Registrera dig gratis på Bygdeband och titta på vårt material.

Uppdatera förening

Anmäl förening