Nybergets byalag

Om föreningen

Bildades 2002

Finns i

Örebro län
Lindesberg kommun
Guldsmedshyttan distrikt

med 6fam 12 invånare.

Kontaktperson

Eva Syk
Nybergets byalag
Nyberget kolgården 153
71196 Storå

Tel. 1: 0581 41511 Eva
Tel. 2: 0581 41702 Christer
Tel. 3: 0705798696 Eva

Bad/Idrottsplats

Dammsjön med ett trevligt bad som vi sköter om

Miljö & Natur

Underbar natur med djur fiske skog och bad

Nyhetsbrev

Vi har en hemsida www.nybergsbyn.se

Studiecirklar

Hantverkscirkel är på gång:Att sticka gjuta betong är två saker vi skall lära oss

Turism

Bergslagsleden går igenom här.Vi driver vandrarhem med 8 bäddar.DE som vandrar kan beställa matsom står klar när de kommer.Vi har även vindskydd badstrand utedasss som skall servas.Vandringar med dem som vill se vår natur och Kindla med omnejd.

Vandrings- & Ridleder

Se ovan

Annan verksamhet

Vi har haft bakluckeloppis friluftsgudtjänst gökotta höstmarknadunder flera år hade vi ett cafe som drog väldigt mycket folk men det är mycket jobb och vi är för några