Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Köpmanholmens Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1982

Finns i

Västernorrlands län
Örnsköldsvik kommun
Nätra distrikt

med invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Alf Granqvist
Köpmanholmens Samhällsförening
Kläppavägen 11
893 40 KÖPMANHOLMEN

Tel. 1: 0660-988 30

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Ansvarar för skötsel av havsbad.

Nyhetsbrev

Årligen ett antal nyhetsbrev till hushållen

Stimulera inflyttning

Välkomnande av nyinflyttade

Trivsel/Fester

Valborgsfirande med brasa varje år

Turism

Vill utveckla turismen

Uppdatera förening

Anmäl förening