Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Nätra Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1935

Finns i

Västernorrlands län
Örnsköldsvik kommun
Nätra distrikt

med invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Marianne Wallgren
Nätra Hembygdsförening
Banjovägen 12
893 31 BJÄSTA

Tel. 1: 0660-220662

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Höst- och julmarknad årligen.

Butik

Sommarcafé

Kultur

Årliga evenemang, valborg- och nationaldagsfirande, midsommarfirande, bygdespel etc.

Samlingslokaler

Hembygdsgård och Bruksmuseum samt två fäbodställen

Tagit emot studiebesök

Tar emot studiebesök

Turism

Vill satsa mer på turismen

Varit på studiebesök

Ja

Uppdatera förening

Anmäl förening