Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Löa Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1986

Finns i

Örebro län
Lindesberg kommun
distrikt

med 300 invånare.

Adress


Kontaktperson

Mikael Stark
LÖA BYGDEGÅRDSFÖRENING
Östra Löa 120
714 94 Kopparberg

Tel. 1: 0580-300 12
Tel. 2: 0705-333 802

Verksamheten

Samlingslokaler

Erbjuder lokal för uthyrning

Skola

Erbjuder idrottshall till lokala friskolan

Stimulera inflyttning

Byggt ut bygdegården till nästan det 4 dubbla

Trivsel/Fester

Pub och dans kvällar

Ungdomsverksamhet

Uthyrning av idrottshall till den lokala sportklubben

Uppdatera förening

Anmäl förening