Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Via byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1977

Finns i

Örebro län
Lekeberg kommun
Hackvad distrikt
Fjugesta
med invånare.

Adress

Hackvads Via 5133
71691 Fjugesta

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Christer Lindgren
Via Byalag
Hackvads Via 5133
71691 Fjugesta

Tel. 1: 0585-260 17
Tel. 2: 0767880917

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Föreningen ViaByalag stiftad 1977 har som målsättning att ordnaaktiviteter året om för barnen i Hackvadsvia by med omnejd.Årliga fasta aktiviteter som vi har som mål att följa är valborgsmässofirande,midsommarfirande,julgransplundring,bingoträffar och bussutflykter.De flesta aktiviteterna har vi vid vår egen idrottsplats Åkroken

Bad/Idrottsplats

Isbana med rink och belysning

Uppdatera förening

Anmäl förening