Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Läckeby Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1933

Finns i

Kalmar län
Kalmar kommun
Åby distrikt
Läckeby
med ca 1850 invånare.

Adress

Slätgatan 13
39597 Läckeby

Besök hemsida

Kontaktperson

Eivor Petersson

Solhöjdsvägen 4
39597 Läckeby

Tel. 1: 0480-60733
Tel. 2: 070-3924819

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppis till i september 2015.

Kommunikationer

Buss till Kalmar varje timme vardagar och varannan helger

Kultur

Något mindre kulturinslag vid varje årsmöte. Och på hösten någon kulturaktivietet.På hösten 2011, Gärdehag visade ”Kokvinnarna”två föreställningar, i år, tema matlagning och dukning för medlemmar. 2013 gemensam Läckeby dag med övriga föreningar. 2014 Kakbuffé med samtal om bagerier som funnits i Läckeby.

Samlingslokaler

Ändamålet är att tillhandahålla en samlingslokal.

Uppdatera förening

Anmäl förening