Vretstorps Byalag

Om föreningen

Bildades 2009

Finns i

Örebro län
Hallsberg kommun
Viby, Närke distrikt

med ca 1000 invånare.

Kontaktperson

Torbjörn Åkesson
Vretstorps Byalag
Knölagatan 46
694 50 Vretstorp

Tel. 1: 0582-66 07 12

Arrangemang lokala marknader

Vårt byalag samarbetar med redan etablerade föreningar, organisationer och företag på orten.Vi arbetar för ökad förståelsen mellan olika generationer och grupperBidrar till en levande landsbygd.Bidrar till en ökad trivsel på orten.Påverkar beslutsfattare i frågor som rör boende, service, trivsel, miljö, trafik, kommunikation, framtid….Öppnar upp för kultur.

Nyhetsbrev

Meddelar oss till våra medlemmar i "Vi i Viby". En tidskrift som kommer ut med 4 nummer per år.

Annan verksamhet

Föreningens syfte är att verka för bygdens gemensamma intressen.Föreningen är ett påtryckningsorgan gentemot kommun och andra myndigheter.Föreningen skall verka genom egna aktiviteter och genom samarbete med andra föreningar, organisationer och företag i bygden.