Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Brömsebro Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Kristianopel distrikt

med 900 invånare.

Adress


Kontaktperson

Jan Olof Antonsson
BrömsebroSamhällsförening
Fredensväg 4
370 45 Fågelmara

Tel. 1: 0455 365259
Tel. 2: 0704 602577

Verksamheten

Trivsel/Fester

Traditionellt Valborsmässofirande.Tipspromenader varje söndag, vår och höst.Midsommarfirande med dans runt stången.Varje fredag i juli träffas vi vid dansbanan. Där går vi entipspromenad,umgås till musik ibland med uppträde.

Uppdatera förening

Anmäl förening