Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Finnstigen

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1984

Finns i

Örebro län
Hällefors kommun
Hällefor distrikt

med c:a 7000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Matti Nylund
Föreningen Finnstigen
Hammarvägen 77
712 30 Hällefors

Tel. 1: 0591-134 63
Tel. 2: 076-341 68 36

Verksamheten

Integration/Mångfald/Jämställdhet

Nordiskt sammarbete

Kultur

Tetter,Musee

Lokal utvecklingsplan

Turism och besöksnäring

Miljö & Natur

Naturstig

Nyhetsbrev

Hemsida

Skapa jobb/Företagande

Sysselsätter fas 3 och sammarbete med af.

Studiecirklar

om svedjsa och skogsfinska byggkultur

Tagit emot studiebesök

ja

Trivsel/Fester

Aktiviteter längs stigen

Turism

ja

Utbildning/Kompetensutveckling

Seminarium

Varit på studiebesök

norje och finland

Uppdatera förening

Anmäl förening