Skärgårdskraft ek fören

Om föreningen

Bildades 1997

Blekinge län
Karlskrona kommun
Sturkö distrikt

med 500 invånare.

Kontaktperson

Jan Abramsson
Skärgårdskraft ek fören
Frans Väg 1
370 43 Sturkö

Tel. 1: 0734-444 366

Egen affärsverksamhet

Se nedan

Kultur

Vi har ett nätverk/ekonomisk förening av konstnärer och hantverkare som har utställning och försäljning på Restaurationshuset, Stenhuggeriområdet på Tjurkö. vi har också olika kulturella evenemang under de sommarmånader som vi har öppet. Vi har Blekinge Museums Tjurköutställning i huset och dessutom administrerar vi den ljudvandring som tar besökaren runt stenhuggeriområdet. Vi har också en gammaldags handelsbod i huset. Kaffeservering.

Skapa jobb/Företagande

Vi har tagit emot olika arbetssökande i olika åtgärder och detta gör vi gärna även fortsättningsvis

Turism

Se ovan

Vandrings- & Ridleder

Stenhuggarrunda, ljudvandring enl ovan