Stiftelsen Elin Wägners Lilla Björka

Kronobergs län
Växjö kommun

Kontaktperson

Eva Persson

Sjögården 1 Lädja
360 30 Lammhult

Tel. 1: 0472 - 750 94

Kultur

Lilla Björka är dels ett personmuseum över Elin Wägner, dels ett kulturhus med utställningar, guidningar, möten och diskussioner

Omställning/Energi

Har deltagit vid Hela Sverige ska levas Omställningsmöte och varit med och ansökt om en utbildnings check för att 10 pers. från mötet ska få åka på fortsatt Omställnings utbildning

Samlingslokaler

Lilla Björka

Tagit emot studiebesök

Vi tar emot studiebesök under året mot avgift

Turism

Under sommaren har vi öppet alla dagar under 5 veckor. Nya utställningar varje år och programverksamhet varje vecka