Intresseföreningen Gargnäs Behövs

Finns i

Västerbottens län
Sorsele kommun
Sorsele distrikt

Kontaktperson

Lage bengtsson
Intresseföreningen Gargnäs Behövs
Skolvägen 15
920 73 Gargnäs

Arrangemang lokala marknader

Sommarcafe med hemslöjdsutställning under juli månad 2011 ändras tiden för öppethållandet

Bad/Idrottsplats

Bastubygget vid badplatsen blev klart hösten 2010

Samlingslokaler

Hembygdsgårdsområdet har utvecklats seda vi köpte huset av kommunenen 180 meter lång gärdsgård med portal har byggts runt områdetoch i sommar färdigställdes promenadvägen runt Prästtjärnen så att alla 18 minegolfbanorna ligger ute sommartid. Ladan fick nytt tak av gammaldags typ näver och granslanor.

Trivsel/Fester

Den 12 december blir det julfest med lite smått och gott