Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Vads bystuga

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1989

Finns i

Dalarnas län
Smedjebacken kommun
Söderbärke distrikt

med 400 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Linda Forsell

Landsvägen 21
77794 Söderbärke

Tel. 1: 070-3803910

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Äger en badplats.

Kommunikationer

Är f.n. i startgroparna för ett "Fiber till byn-projekt".

Kultur

Arrangerar proffesionell teater och musik.

Omställning/Energi

Har under 2010 installerat en bergvärmepump istället för oljepannan. Lokalen är energibesiktad.

Samlingslokaler

Förvaltar en allmän samlingslokal som hyrs ut och används för egna arrangemang.

Studiecirklar

Bedriver f.n. en studiecirkel om Vads historia.

Tagit emot studiebesök

Ja.

Trivsel/Fester

Arrangerar byfester och hemvändardagar.

Ungdomsverksamhet

Bedriver en fritidsgård med ideella krafter och ungdomarna.

Uppdatera förening

Anmäl förening