Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Intresseföreningen Ölands Norra

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1970

Finns i

Kalmar län
Borgholm kommun
Högsrum distrikt
Byxelkrok
med 3000 invånare.

Adress

c/o Mats Bengtsson, Box 21
38075 Byxelkrok

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Mats Bengtsson
Intresseföreningen Ölands Norra
Östra gatan 5
387 75 Byxelkrok

Tel. 1: 070-515 03 80
Tel. 2: 0485-408 10
Tel. 3: 0485-286 70

Verksamheten

IT

Servicekontor

Lokal utvecklingsplan

Bensinmack / Servicekontor

Nyhetsbrev

Ja

Samlingslokaler

Ja

Trivsel/Fester

Årlig medlemsfest

Turism

Stöd till turistbyråerna i Löttorp och Böda

Vägar/Mackar

Ja

Annan verksamhet

SolmätareI Huvudsak turist- och marknadsföring

Uppdatera förening

Anmäl förening