Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

S:a Sandsjö Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1952

Finns i

Kronobergs län
Tingsryd kommun
Södra Sandsjö distrikt

med <1200 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Signe Uleskog
S:a Sandsjö Hembygdsförening
Moadal Konga
362 93 Tingsryd

Tel. 1: 0477-166 20

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

T.ex. Knutsfest, Valborg, Midsommarfest, Julbasar

Egen affärsverksamhet

T. ex. vykort, tröjor, kassar böcker

Kultur

Ja

Lokalt kapital

Mycket litet

Miljö & Natur

Söter ett naturområde i anslutning till hembygdsgården

Nyhetsbrev

Fortlöpande på hemsidan

Samlingslokaler

Hembygdsgården

Studiecirklar

"Klisterklubben"

Tagit emot studiebesök

Ja

Trivsel/Fester

Se ovan

Turism

Ja, visning, särskilt på sommaren

Ungdomsverksamhet

Aktviteter i samband med Örmoskolan

Varit på studiebesök

Ja

Uppdatera förening

Anmäl förening