Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Källa Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1936

Finns i

Kalmar län
Borgholm kommun
Källa distrikt

med 200 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Helena Stegert

Sandtäcktsvägen 6
387 70 Löttorp

Tel. 1: 0485-27101
Tel. 2: 070-2980139

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Vi ordnar valborgsmässoeld med vårtal och sång.Hembydensdag är ett arrangemang som vi har varje år.

Kultur

Vi har i egen regi:Teater, aftonunderhållning,sväng,byakamp,mm. Vi hyr in musik och teater kvällar

Samlingslokaler

Bygdegården fungerar som en samlingsplats för alla Bygdedgården hyrs ut till alla som vill,bröllop,fest,underhållning,mm

Uppdatera förening

Anmäl förening