Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Djursviks Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Kalmar län
Torsås kommun
Söderåkra distrikt

med Ca.120 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Ronny Pettersson
Djursviks Samhällsförening
Djursviksvägen 39
385 97 Söderåkra

Tel. 1: 070-457 04 62

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Valborgsfirande, Midsommarfirande, Bakluckeloppis Tipspromenader, Grillkvällar, Halowen m.m.

Bad/Idrottsplats

Boulebanor

Barnomsorg

Se ovan

Miljö & Natur

Ingår i Kustmiljögruppen

Samlingslokaler

Saknar lokal

Stimulera inflyttning

Vindkraften lägger hinder i vägen samt en del markägarna till området vid Kalmarsund

Trivsel/Fester

Se 1 ovan

Turism

Många besökare men tyvärr är området vid Kalmarsund inte någon vacker syn.Se ovan

Uppdatera förening

Anmäl förening