Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Brokinds Boendeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Östergötlands län
Linköping kommun
Vårdnä distrikt

med invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Rolf Jonsson
Brokinds Boendeförening
Vinkelvägen 18
590 45 Brokind

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Uthyrning av släpvagn till boende i området.Jultraditioner av olika slag bl a julgransplundring med dans.

Bad/Idrottsplats

Upprustning av badplatsen i samarbete med kommunen.

Butik

Hyresintäkterna för släpvagnen tillfaller butiken i samhället, vilken också sköter uthyrningen.

Lokal utvecklingsplan

se hemsidan www.brokind.nu

Nyhetsbrev

BBF-nytt delas ut i samhället under året.

Uppdatera förening

Anmäl förening